We stellen je graag voor aan één van onze collega’s. De komende tijd zullen een aantal medewerkers in een blog vertellen over hun werk bij Fimble. Je leest hoe ze bij Fimble zijn gestart, wat ze zoal doen en wat het werken voor Fimble zo leuk maakt. In deze eerste blog uit deze reeks vertelt onze collega Hendrik-Jan Minholts iets meer over het werken bij Fimble.

“Na het afronden van mijn opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik mijn loopbaan in 2014 gestart bij Fimble. Ik ben er begonnen als ‘bouwkundig’ BIM-modelleur. Vanuit kleine projecten heb ik gewerkt aan mijn Autodesk Revit skills om daarna steeds aan iets grotere BIM modellen te werken.

In mijn werkweek ben ik doorgaans bezig met opdrachten van meerdere opdrachtgevers van Fimble en ben twee dagen per week volledig werkzaam voor, één van de opdrachtgevers, Syngenta. Voor de Engineeringafdeling van Syngenta ben ik werkzaam als projectleider en verzorg ik onder andere het tekenwerk. Verder zijn de projecten bij Fimble zeer divers en we werken voor veel verschillende soorten opdrachtgevers zoals woningcorporaties, overheidsinstellingen en vastgoedeigenaren. Dit maakt dat er veel afwisseling zit in de werkzaamheden met veel variatie. Vanuit mijn rol als modelleur ben ik inmiddels doorgegroeid naar de rol van projectleider. Daarnaast hou ik me bezig met het opzetten van ILS’en en het analyseren van onder andere de Aedes ILS.

Persoonlijke ontwikkeling

Binnen Fimble worden er voldoende mogelijkheden geboden om ervoor te zorgen dat je je kennis kunt blijven vergroten en je op persoonlijk vlak kan ontwikkelen. Er zijn korte lijnen, met veel informeel contact met je collega’s, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Vanwege alle coronamaatregelen wordt er ook bij Fimble aan thuiswerken gedaan. Door middel van Teams vergaderingen wordt het contact met collega’s toch goed onderhouden, zowel formeel als informeel.

Sinds mijn start bij Fimble is het bedrijf flink gegroeid. Ook momenteel staan er nog vacatures open. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina, misschien word jij wel mijn nieuwe collega?”

Projecten gerelateerd aan deze blog

Andere interessante blogs