Waar gaat de bouw en vastgoedsector heen?

Een smart Building is noodzakelijk omdat je als installateur allerlei zaken moet gaan aantonen maar ook slimmer moet gaan onderhouden, omdat je simpelweg niet meer de mensen hebt om het te doen zoals het nu gaat. Daarnaast verwachten beleggers en ontwikkelaars dat de volgende stap na duurzaamheid, een slim gebouw is waar alle data real time gedeeld kan worden (waarde verhogend, inzicht in (energie) gebruik, onderhoud op het juiste moment, aansturing van het gebouw).

DGC

De DGC is de inkoopvereniging voor technische installateurs. Deze telt 26 leden, allen familiebedrijven, die behoren tot de top van de beste installatiebedrijven in Nederland en koplopers in de branche. De directeuren van deze bedrijven gaan met Holland Contech & Proptech mee tijdens de Roadshow.

Holland Contech & Proptech

Onder leiding van Wouter Truffino gaan we 60 minuten lang het gesprek aan met de 26 directeuren/eigenaren van installatiebedrijven die geïnspireerd willen worden over de toekomst. De Roadshow vindt plaats in Edge Olympic Amsterdam. Samen met Smart Building Certification, Enappgy, bGrid, CleanWave en Blockbax zullen we onze kijk geven op hoe technologie is en kan worden gebruikt voor meer slimme en duurzame gebouwen, voor 2022 en daarna.

De DGC Roadshow vindt plaats op 10, 11 en 12 november 2021 en wordt georganiseerd samen met Holland Contech & Proptech & EDGE.

Projecten gerelateerd aan deze blog

Andere interessante blogs