Wij zijn erg blij dat Michèle deze maand bij Fimble is gestart. Met al haar ervaring zal Michèle zich gaan inzetten bij zowel de modelleer als advies activiteiten van Fimble. Maar eerst een korte intro van Michèle zelf:

Een vliegende start bij Fimble

Tijdens de afgelopen maand heb ik een vliegende start gemaakt bij Fimble. Inmiddels ben ik gewend aan mijn nieuwe laptop en mag ik mij zowaar "één van de jongens van Fimble" noemen!

De afgelopen 14 jaar heb ik bij veel verschillende bedrijven gerelateerd aan bouwen installatietechniek kennis opgedaan en verspreid rondom het modelleer- en BIM-proces. Echter wilde ik meer focussen op bestaande bouw, dit is altijd de rode draad geweest vanaf het moment dat ik startte aan mijn carrière in de bouw.
Nu de vraag naar woningen en duurzaamheid groeit, denk ik dat het juist goed is om de wereld verder in kaart te brengen als het gaat om bestaande gebouwen.

Fabrikanten - beheer en onderhoud

BIM is uitermate geschikt voor herontwikkeling, beheer en onderhoud. Ik heb nu al mogen ervaren dat combinatie van zo'n jonge club van BIM-fanaten bij Fimble, het makkelijk maakt BIM breed in te kunnen zetten. "Vastgoed wordt hiermee Vást GOED!"

Mijn expertise over het modelleerproces, wil ik inzetten om complexere BIM-vraagstukken sneller op te kunnen lossen.
Omdat fabrikanten al meer betrokken raken bij het BIM-proces, maar ook bij beheer en onderhoud, wil ik de samenwerking tussen deze verschillende branches gaan versterken met BIM-advies.

Tot slot

Je moet helemaal niks, maar… wil je meer weten welke projecten we ondersteunen? Of wil je graag jouw bestaande vastgoed ge-BIM'd hebben? Ik nodig je graag uit om elkaar COVID-proof te ‘ont-moeten’!

Projecten gerelateerd aan deze blog

Andere interessante blogs