Fimble heeft er 2 buildingSMART professionals bij. Daar zijn wij als Fimble erg blij mee, maar wat betekent dit voor jou?

buildingSMART is een internationale non-profitorganisatie die zich richt op de ontwikkeling en promotie van openBIM-standaarden om de samenwerking en efficiëntie in de bouwsector te verbeteren.

  • Een buildingSMART professional is een expert op het gebied van openBIM-standaarden en -processen die worden gebruikt in de bouw- en vastgoedindustrie.  
  • Een buildingSMART professional heeft kennis van en ervaring met de toepassing van openBIM-standaarden zoals Industry Foundation Classes (IFC) en Building Information Modeling (BIM).  
  • Als buildingSMART professionals begrijpen @Joep en @Michèle hoe deze standaarden werken en hoe ze kunnen worden gebruikt om informatie over gebouwen en infrastructuur te delen tussen verschillende partijen in de bouwsector.
    Zij zijn in staat om deel te nemen aan projecten waar openBIM-standaarden worden toegepast en kunnen anderen helpen om deze standaarden te begrijpen en toe te passen. Dit maakt ons een waardevolle speler in de bouwsector en kan leiden tot betere samenwerkingen en efficiëntie in de bouwprojecten waaraan gewerkt wordt.

OpenBIM, dat delen wij graag!

Projecten gerelateerd aan deze blog

Andere interessante blogs