Wilt u gaan starten met BIM? Is uw bedrijf nog niet ervaren met het gebruik van 3D modelleersoftware als Autodesk Revit? Benieuwd hoe u een juist IFC bestand kunt aanleveren? Wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft om een goede start te maken.

Training

Wij bieden de training aan in de vorm van een cursus op locatie bij uw bedrijf. Aan het einde van de cursus beschikt u over voldoende expertise om zelfstandig projecten integraal uit te werken met uw partners waarbij BIM aan de basis ligt. Samenwerken met BIM bestaat overwegend uit communicatie waar dan ook de focus op zal liggen om als bedrijf succesvolle BIM projecten uit te werken.

Ondersteuning

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen van een bedrijfstemplate voor onder andere Revit. Hiermee wordt het werken met Revit nog makkelijker. De template stroomlijnt alle werkzaamheden die bij uw BIM projecten van toepassing zijn zoals: opmaak van tekenwerk, creëren van overzichtstekeningen, opstellen van uittrekstaten, basis bibliotheek met objecten, uitwisselen van BIM modellen, etc.

Optimaliseren

Een stap verder is het prepareren van het IFC bestand. Door het jarenlange gebruik van open standaarden omarmt FIMBLE de ontwikkeling van het IFC bestand. Problemen met het klaarmaken en gebruik van een IFC bestand binnen uw projectteam behoren tot het verleden. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over het gebruik van IFC en het bestand uitkleden en optimaliseren naar wens.