Bij ons zijn BIM modellen veel meer dan alleen maar een 3D model. Standaard bevatten al onze BIM modellen dan ook slimme functies en informatie die voor uw organisatie van waarde kunnen zijn. Zo zijn wij in staat met behulp van deze modellen ontzettend snel en exact rapportages te leveren. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk hoeveelheden te leveren die ten grondslag liggen aan een NEN2767 (ten behoeve van bijvoorbeeld een MJOP). Ook is het mogelijk een NEN2580 meetrapport (bijvoorbeeld om het VVO te bepalen) rechtstreeks uit het BIM model te genereren. Op deze manier bespaart u tijd en geld en weet u bovendien zeker dat de informatie klopt.

NEN2767

Uit onze 3D modellen kunnen wij standaard rapportages genereren conform de NEN2767 om bijvoorbeeld een MJOP mee te voeden.

NEN2580

Naast de hoeveelheden conform de NEN2767 zijn wij ook instaat om uit onze 3D modellen geautomatiseerd een complete verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) rapportage conform de NEN2580 te genereren.

Specifieke gebouwonderdelen

Een BIM model biedt u een volledig en 3D inzichtelijk in belangrijke thema’s als het gaat om informatie over veiligheid, installaties, communicatievoorzieningen, ruimtegebruik, afwerkingen, meubilering en nog veel meer. Bij FIMBLE kunnen wij u voorzien van inzichten uit het BIM model in een voor u makkelijk toegankelijk format (3D in de webbrowser of zelfs bijvoorbeeld in een spreadsheet) die past bij uw werkzaamheden en organisatie.