Creëren

Wij bieden verschillende modelleer- en rapportagediensten binnen de volledige bouwkolom, van initiatief tot en met beheer.
Een goed 3D model is de basis voor een goed BIM. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het modelleren van bouw informatie modellen en het genereren van rapportages hieruit. Van een enkele woning tot bedrijfsonroerendgoed van meer dan 20.000 m2 tot het complete woningbezit van een woningcorporatie, maar ook voor bouwkundige engineering of nieuwbouwconcepten bent u bij ons aan het juiste adres.

Organiseren

De huidige technische ontwikkelingen vragen om een toegankelijk digitaal gebouwdossier. Met de juiste gebouwinformatie heeft u meer inzicht in uw gebouw, kunt u betere beslissingen nemen en worden risico’s beperkt. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van uw digitaal gebouwdossier, bijvoorbeeld door maken van een informatieleveringspecificaties (ILS), het controleren van modellen (modelchecking) en het maken van protocollen om efficiënt mee te (samen)werken.

Implementeren

Om een model toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor een gebruiker doen we er alles aan de wens van de gebruiker te vertalen in het model. Vervolgens adviseren en ondersteunen wij het proces van beheer en onderhoud met een BIM.