Bimkeeper online op Provada

Op 5, 6 en 7 juni vond de Provada plaats in Amsterdam, voor FIMBLE was het een goede beurs. We hebben aan verschillende sessies deelgenomen, zijn samenwerkingen aangegaan en hebben nieuwe contacten opgedaan. Daarnaast waren we drie dagen lang zichtbaar op het Futureplein door onze samenwerkingen met Octo en BRES. Maar ook in het blad VG Visie met een interview van collega Léander over de rol van BIM in het beheer van vastgoed.

VG Visie #16

Voorafgaand aan de Provada is er een interview afgenomen voor het blad VG Visie. Hierin hebben we uiteengezet hoe wij kijken naar vastgoed in relatie tot BIM en hoe je slimmer om kunt gaan met data in het beheer. Bent u geïnteresseerd in dit artikel, deze vindt u zowel op onze website maar ook hier.
In het artikel komt onder andere onze online service aan bod, Bimkeeper. Hierin is het mogelijk om online zonder software een 3D representatie van een gebouw te bekijken: een BIM.

Nieuwe samenwerking met BRES

Afgelopen weken hebben we er naar toe gewerkt en op de Provada hebben we het ook kenbaar gemaakt: FIMBLE en BRES gaan samenwerken omdat onze diensten mooi op elkaar aansluiten. Een mooie stap, eens te meer omdat we met Bimkeeper graag aansluiten op bestaande services zodat het elkaar versterkt en gebruikers daardoor nog beter voorzien worden.

Samenwerking met BRES!

 

BRES geeft strategisch inzicht in een vastgoedportefeuille door in hun platform verschillende databronnen te combineren. Zo ontstaat één plek waar overzicht in een portefeuille wordt verkregen. Vanuit dit overzicht is het mogelijk om een object nader te bekijken, door de koppeling met een viewer is het nu ook mogelijk om technische gegevens op te vragen over een gebouw.

Dashboard van Octo i.c.m de viewer.

Futureplein

Bimkeeper was zichtbaar op de Provada door onze samenwerking met Octo en BRES. Met Octo werken we al geruime tijd succesvol samen. Zij bieden inzicht in gebruik, status en comfort van gebouwen door ontwikkeling van sensoren en algoritmes. Met Octo hebben we een viewer ontwikkeld die meetdata in een 3D model visualiseert. Het leuke van dag 1 van de Provada: Octo werd uitgeroepen tot startup van de dag door Frits Sissing en Wouter Truffino.

 

Michael in gesprek op het futureplein

Holland Contech en Proptech

Door ons nieuwe lidmaatschap bij Holland Contech & Proptech hebben we deel kunnen nemen aan verschillende ronde tafelgesprekken met uiteenlopende onderwerpen. Holland Contech & Proptech is een ecosysteem van koplopers uit de bouw-, vastgoed- en infrasector uit Europa.

Al met al een mooie Provada!

Meer weten over Bimkeeper, kijk ook eens op www.bimkeeper.nl. Of vraag naar een demo!