“Alone we can do so little; together we can do so much.”

Helen Keller (1880-1986)

Als FIMBLE hechten we veel waarde aan samenwerkingen met andere partijen om zo kennis te kunnen delen en innovatie te kunnen stimuleren bij elkaar. Met een aantal partijen werken we dan ook al lang samen. Wij staan altijd open voor nieuwe en bestaande partijen om aan ons netwerk te verbinden.

LOGOIRP2

BASED

IRP is onze partner in crime. We ontwikkelen een product waarmee het mogelijk wordt om online inzicht te krijgen in je gebouw. Daarnaast bedenken we iedere dag nieuwe functies die we voor onze klanten ontwikkelen.

Met een brede bouwkundige kennis en ervaring in samenwerken met nationale en internationale teams, kan Based als een volwaardige gesprekspartner optreden voor alle lagen binnen de (project)organisatie.

Samen met Octo maken we slimme koppelingen tussen sensoren en een BIM. De samenwerking leidt tot mooie nieuwe ontwikkelingen die er voorzorgen dat gebouwen steeds slimmer worden en dat BIM onmisbaar wordt.

Picard Innovations ontwikkelt en bouwt software applicaties om processen omtrent de regels en regelgeving in de bouw en vastgoed effectiever en efficiënter te maken.