Fimble groeit uit haar jasje!!

Het afgelopen jaar was wederom een dynamisch jaar waarin wij vele prachtige doelen hebben gerealiseerd.

Naast deze doelen zijn er ook verschillende zaken waarop wij als Team trots zijn. Zo zijn wij voor het tweede jaar achtereenvolgend opgenomen als één van de Wereldwijde Innovators door KPMG in de "KPMG Real Estate Innovations Overview 2020" maar werden wij ook genomineerd voor de FD Gazellen Award 2020 waarin we op de 85ste plaats zijn geëindigd. Voor ons voelde dit als de eerste plek.

Ook het nieuwe jaar kent goede vooruitzichten. Zo werken wij hard aan mooie BIM projecten en zijn wij bij diverse hoogstaande projecten betrokken geraakt waarop wij ons in 2021 weer vol gaan inzetten. In januari jl. zijn wij genomineerd geweest voor de PropTech Award Categorie: PropTech Bedrijf 2020 op het Real Estate & Building Futureproof event van Holland ConTech & PropTech wederom een mooie opsteker waardoor wij merken dat we steeds beter gewaardeerd worden in de vastgoedmarkt rondom BIM. Een mooiere start van 2021 kunnen we ons niet wensen.

Het afgelopen jaar was daarentegen door de Corona ook turbulent, waardoor er ook vele uitdagingen zijn geweest. Ondanks de COVID heeft Fimble een fantastisch jaar achter de rug met een gezonde groei. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe stek voor verdere groei en een frisse start van dit nieuwe jaar. Een mooi nieuw maar vooral groter kantoor waar de puntjes nu nog op de i worden gezet en die een volledige bezetting straks met gemak aankan. Al met al hebben wij een prachtig jaar afgesloten en zijn wij inmiddels de ´grown up´ met de juiste focus op de markt.

Ook dit jaar gaan we weer hard aan de slag en als het allemaal weer kan is iedereen weer van harte welkom in ons nieuwe ´Coronaproof´ kantoor.

Hopelijk tot binnenkort.

Het Fimble team

Nieuw adres:

Zekeringstraat 17A

1014 BM Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 26 164 32 (ongewijzigd)

Mailadres: info@fimble.nl

Projecten gerelateerd aan deze blog

Overige gerelateerde blogs