Zeven jaar geleden begon het avontuur van Erik, Jelle en Léander. Met z’n drieën hebben we aan de wieg gestaan van Fimble waarbij we wisten dat BIM een grote rol zou gaan spelen in de bouw en vastgoedmarkt. Als 3-eenheid binnen Fimble was het een mooie reis in zowel het ondernemerschap als de gehele branche. Met elkaar hebben we een groei doorgemaakt en Fimble een positie gegeven in deze markt.

Uittreding Erik Visser

Voor Erik is echter nu het moment aangebroken om zichzelf ook op andere vlakken verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan in een andere omgeving.

Erik is begin dit jaar teruggetreden uit de onderneming en zal in een andere rol de komende maanden betrokken blijven bij Fimble. De huidige projecten zal Erik nog blijven uitvoeren en daarnaast zal de samenwerking in de toekomst met elkaar worden opgezocht.

Namens het hele team van Fimble willen we Erik enorm bedanken voor alle inzet en de mogelijkheden die we met elkaar hebben gecreëerd. Het was een leerzame reis, die nu wordt voortgezet door Jelle en Léander.

Hoewel Erik het geen gemakkelijk keuze vond om dit hoofdstuk van zijn carrière af te sluiten, kan hij niet wachten om met volgende stappen aan de slag te gaan en te kijken welke uitdagingen en kansen de toekomst zal brengen. Erik heeft aangegeven zich verder te willen ontwikkelen en nieuwe kansen te verkennen in de hoek van Artificial Intelligence, Data Science en BIM; en zoals Erik het zegt: “af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien wat er nog meer in zit”.

Projecten gerelateerd aan deze blog

Overige gerelateerde blogs