BIMkeeper

Web-based building management system
OVER BIMKEEPER

Online platform voor BIM informatie

BIMkeeper is een online platform waar je een BIM kunt beheren en informatie over een gebouw of portefeuille digitaal kunt opslaan. Met BIMkeeper heb je altijd toegang tot gebouwdata en een 3D model. Waar je ook bent.

Het online gebouwdossier is dé manier om op een efficiënte, toekomstbestendige en eenvoudige wijze gebouwgerelateerde informatie in te zien, te verrijken, en te delen in uw organisatie en met alle stakeholders in de keten.

Ontwikkeld met klanten

BIMkeeper is gezamenlijk met klanten ontwikkeld en dat blijven we doen. Zo wordt voorzien in de behoefte om BIM in te zetten in het beheer en onderhoud van gebouwen. Met een palet aan slimme functies vormt BIMkeeper een krachtig instrument wat een beheerder, leverancier of gebruiker meer inzicht geeft in belangrijke thema’s als onderhoud, opbouw van het gebouw, regelgeving, contracten, risicomanagement, energie en (dagelijks) gebruik.

Een andere kijk op gebouwinformatie

Bij BIMkeeper weten we wat komt kijken bij de ontwikkeling, beheer en onderhoud van gebouwen. Verschillende processen vereisen vaak verschillende vormen van informatie. BIMkeeper kan gebouwinformatie op veel verschillende manieren tonen zodat deze optimaal aansluit bij uw processen. Dat kan omdat BIMkeeper van begin af aan is ontwikkeld door gebruik te maken van 3D BIM-modellen. De kracht achter BIMkeeper is de unieke WebGL 3D-engine die de grootste BIM-modellen razendsnel toont en data op een slimme manier aggregeert. Hierdoor kunt u preciezer, sneller en eenvoudiger werken!

Contact

Vraag een demo account aan

Via onderstaande link kan een demo account aangevraagd worden. De demo’s bevatten naast de basis functionaliteiten onder andere modellen gekoppeld met sensoren, compliance en configuratie van woningen.